KBT-MOTTAGNINGEN
Leg. Psykolog Thomas Andersson

PRISER

 
PRISER

Första besöket är gratis. Delvis för att du ska kunna bedöma att det känns rätt för dig, och också för att jag ska få möjlighet att kartlägga dina behov tillsammans med dig. Detta gäller både individualterapi samt parterapibehandlingar.


Individuella terapier är 45 minyter per session

   Vuxna kostar 1250 kr per session
   Barn/ungdomar 800 kr per session.  (Är du minderårig måste du ha dina/din vårdnadshavares skrifliga medgivande för att gå i terapi. Yngre barn                   rekommenderas framförallt att gå tillsammans med sina föräldrar.)

  Studerande: 800 kr mot uppvisande av CSN-berättigande eller annat gämförbart studentbevis.

   Pensionär: 800 kr.


Par- samt familjebehandlingar  är 60 minuter per session.

Par- samt familjebahandling kostar 1700 kr per session.

Gruppbehandlingar utifrån sömnproblem, stress- och utmattningsproblematik erbjuds och sidan uppdateras successivt för priser och tider. Du som är intresserad, ring mig så berättar jag om upplägg under denna termin och vi gör tillsammans en kartläggning av dina behov, så att det blir funktionellt med gruppbehandling, annars erbjuds individualterapi. Se kontaktväg nedan.

Är du intresserad av handledning så behöver du ta kontakt med din chef som kontaktar mottagningen. Har du önskemål om inriktning och storlek så kan du förmedla det till din chef så att vi vet vilket behov du och din arbetsgrupp har. Handledningsuppdragen är främst inriktade till arbetsgrupper. Prisets sätts tillsammans med din chef, beroende på gruppstorlek och vilket behov er arbetsgrupp har.


KONTAKTVÄG

INFÖR FÖRSTA BESÖKET
KBT, Kognitiv Beteendeterapi, är ett flertal behandlingsinterventioner som har god evidens mot flertalet ångest och depressionssymtom. Vid bokning får du först komma på ett bedömningssamtal innan du och terapeuten tillsammans kommer överens om det är aktuellt med behandling samt vilken behandlingsform som är bäst lämpad för dig.

TELEFON
Du når mig på telefonnummer 076-8881086. Om jag inte kan svara får gärna lämna telefonsvar med namn och telefonnummer så ringer jag upp dig så snart jag kan.

ADRESS
Grindsgatan 43 alldeles bredvid Ringvägen. Du kommer snabbt till mottagningen med kollektivtrafik (Pendeln: Södra station alt tunnebana: Skanstull, buss 4:an).

Här nedan kan du maila mig direkt.
Du är varmt välkommen att höra av dig på någon av kontaktvägarna! 
// Thomas