KBT-MOTTAGNINGEN GRÖNDAL
Leg. Psykolog Thomas Andersson

PRISER

 
PRISER

Individualbehandlingar kostar 1200 kr per session och är 45 minuter långa.
Parbehandlingar kostar 1550 kr per tillfälle. Varje session är 60 minuter lång.

Gruppbehandlingar utifrån sömnproblem, stress- och utmattningsproblematik erbjuds och sidan uppdateras successivt för priser och tider.

Är du intresserad av handledning så behöver du ta kontakt med din chef som kontaktar mottagningen. Har du önskemål om inriktning och storlek så kan du förmedla det till din chef så att vi vet vilket behov du och din arbetsgrupp har. Handledningsuppdragen är främst inriktade till arbetsgrupper. Prisets sätts tillsammans med din chef, beroende på gruppstorlek och vilket behov er arbetsgrupp har.


KONTAKTVÄG

INFÖR FÖRSTA BESÖKET
KBT, Kognitiv Beteendeterapi, är ett flertal behandlingsinterventioner som har god evidens mot flertalet ångest och depressionssymtom. Vid bokning får du först komma på ett bedömningssamtal innan du och terapeuten tillsammans kommer överens om det är aktuellt med behandling samt vilken behandlingsform som är bäst lämpad för dig.

TELEFON
Du når mig på telefonnummer 076-8881086. Om jag inte kan svara får gärna lämna telefonsvar med namn och telefonnummer så ringer jag upp dig så snart jag kan.

ADRESS
Du kommer snabbt till mottagningen med kollektivtrafik (tvärbana eller buss). Mottagningens ingång är bredvid Coop Gröndal och precis där tvärbanan stannar.  inner oss på adress: Gröndalsvägen 38. Postadress: 117 66 Stockholm. KBT-mottagningen Gröndal.

Här nedan kan du maila mig direkt.
Du är varmt välkommen att höra av dig på någon av kontaktvägarna! 
// Thomas