KBT-MOTTAGNINGEN
Leg. Psykolog Thomas Andersson

Välkommen till KBT-MOTTAGNINGEN GRÖNDAL

Psykolog Thomas Andersson

 

OBSERVERA: NY HEMSIDA www.psykologthomas.se
Ny adress: Grindsgatan 43, Södermalm.


Jag är glad över att att meddela att min mottagning blir mer central och mer tillgänglig. Nu finns mottagningen på Södermalm som en del av en större psykoterapimottagning. Cirka tio minuters gångväg från Södra station eller Skanstull. 

I samband med detta ändrar hemsidan namn och motagningen heter numer KBT-MOTTAGNINGEN Psykolog Thomas Andersson AB.Detta är en gammal hemsida. Hänvisar till ny hemsida och adress.KBT-MOTTAGNINGEN GRÖNDAL fokuserar på ökad livskvalitet och erbjuder konkreta strategier att röra sig i värderad riktning. . Från vardagliga aktiviteter som att motionera på ett sätt som du vill, och hävda dig på arbetet i riktning med önskemål till större områden som hur du önskar vara i relationer och utveckling av dig själv. Samtliga metoderna du lär dig här bygger på vetenskapligt beprövade metoder

Jag som driver mottagningen heter Thomas Andersson och är legitimerad psykolog. Jag erbjuder individuell terapi, parterapi samt gruppterapi. Det finns också möjlighet att få handledning och skräddarsydda föreläsningar.

KBT-MOTTAGNINGEN GRÖNDAL ligger centralt och lättillgängligt i Gröndal.
www.kbtgröndal.se
info@kbtgröndal.se