KBT-MOTTAGNINGEN
Leg. Psykolog Thomas Andersson

Välkommen till KBT-MOTTAGNINGEN 

Psykolog Thomas Andersson AB

 

 

OBSERVERA: 

I februari och mars 2020 nås psyklogen lättast via telefon 076-8881086. Du kan lämna telefonmeddelande så ringer jag upp alternativt skicka sms.
Mottagningens nya adress är: Grindsgatan 43, Södermalm.
NY HEMSIDA www.psykologthomas.se (kommer starta igång inom kort,)


Jag är glad över att att meddela att min mottagning blir mer central och mer tillgänglig. Nu finns mottagningen på Södermalm som en del av en större psykoterapimottagning. Cirka tio minuters gångväg från Södra station eller Skanstull. 

I samband med detta ändrar hemsidan namn och motagningen heter numer KBT-MOTTAGNINGEN Psykolog Thomas Andersson AB.Detta är en gammal hemsida. Hänvisar till ny hemsida och adress. Lättast nås jag via mobiltelefonnummer 076-8881086

KBT-MOTTAGNINGEN psykolog Thomas Andersson fokuserar på ökad livskvalitet och erbjuder konkreta strategier att röra sig i värderad riktning. . Från vardagliga aktiviteter som att motionera på ett sätt som du vill, och hävda dig på arbetet i riktning med önskemål till större områden som hur du önskar vara i relationer och utveckling av dig själv. Samtliga metoderna du lär dig här bygger på vetenskapligt beprövade metoder

Jag som driver mottagningen heter Thomas Andersson och är legitimerad psykolog. Jag erbjuder individuell terapi, parterapi samt gruppterapi. Det finns också möjlighet att få handledning och skräddarsydda föreläsningar.

KBT-MOTTAGNINGEN GRÖNDAL ligger centralt och lättillgängligt i Gröndal.
www.kbtgröndal.se
info@kbtgröndal.se