KBT-MOTTAGNINGEN
Leg. Psykolog Thomas Andersson

Välkommen till KBT-MOTTAGNINGEN 

Psykolog Thomas Andersson AB

 

 

OBSERVERA: 

RIKTLINJER KRING CORONA. Mottagningen följer strikta riktlinjer utefter Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att vi alla ska skydda oss från Coronaviruset. Vi har flera personer som jobbar som är 70+ och är därför extra noggranna. Jag har egen kran på mitt rum där du kan tvätta dig. Jag har även egen ingång. Mottagningen som helhet har flera väntrum. Du har också möjlighet att komma in direkt via egen ingång till mitt mottagningsrum.

Mottagningen erbjuder säkra videosamtal. Under april till juni månad 2020 kommer dessa rabatteras med 300 kr, från 1250 kr för dig som är nu.

Jag arbetar med oro, krishantering. Tankestrategier och acceptansbehandling men inriktning mot värderad riktning. För dig inom vården som är tungt belastad, för dig som anhörig, för dig som har lätt att gå upp i oro och stress på grund av framtidsoro.

Vid frågor ring mig, Thomas Andersson, leg psykolog på 0768881086 eller maila. 


Mottagningens nya adress är: Grindsgatan 43, Södermalm.
NY HEMSIDA www.psykologthomas.se (kommer starta igång inom kort,)


Jag är glad över att att meddela att min mottagning blir mer central och mer tillgänglig. Nu finns mottagningen på Södermalm som en del av en större psykoterapimottagning. Cirka tio minuters gångväg från Södra station eller Skanstull. 

I samband med detta ändrar hemsidan namn och motagningen heter numer KBT-MOTTAGNINGEN Psykolog Thomas Andersson AB.Detta är en gammal hemsida. Hänvisar till ny hemsida och adress. Lättast nås jag via mobiltelefonnummer 076-8881086

KBT-MOTTAGNINGEN psykolog Thomas Andersson fokuserar på ökad livskvalitet och erbjuder konkreta strategier att röra sig i värderad riktning. . Från vardagliga aktiviteter som att motionera på ett sätt som du vill, och hävda dig på arbetet i riktning med önskemål till större områden som hur du önskar vara i relationer och utveckling av dig själv. Samtliga metoderna du lär dig här bygger på vetenskapligt beprövade metoder

Jag som driver mottagningen heter Thomas Andersson och är legitimerad psykolog. Jag erbjuder individuell terapi, parterapi samt gruppterapi. Det finns också möjlighet att få handledning och skräddarsydda föreläsningar.

KBT-MOTTAGNINGEN GRÖNDAL ligger centralt och lättillgängligt i Gröndal.
www.kbtgröndal.se
info@kbtgröndal.se