KBT-MOTTAGNINGEN
Leg. Psykolog Thomas Andersson

Välkommen till KBT-MOTTAGNINGEN 

Psykolog Thomas Andersson AB

 
Psykologmottagning ce ntralt på Södermalm.

 Mottagningen erbjuder stöd till arbetsgrupper som sjukvårdspersonal, äldre- och socialomsorg.

samt ledarskapskonsultation, kommunikationsträning i par- och grupper,

individualterapier utifrån KBT och  tredjevågens KBT (beteendeaktivering i värderad riktning och uppmärksamhetsträning).Jag heter Thomas Andersson och har arbetat som legitimerad psykolog ett flertal år. Jag har arbetat inom psykiatrin och privat. Jag har arbetat med individualterapier med frågeställningar rörande nedstämdhet, självkänsla, ångest, stress. oro och krishantering. I terapin jobbar du tillsammans med mig med verktyg för nya tankestrategier, uppmärksamhetsträning och acceptansbehandling men inriktning mot värderad riktning. Jag riktar mig till dig inom vården som är tungt belastad, för dig som anhörig, för dig som har lätt att gå upp i oro och stress på grund av framtidsoro.


OBS: RIKTLINJER mot Covid-19. Mottagningen följer strikta riktlinjer utefter Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att vi alla ska skydda dig och oss medarbetare mot viruset.. Vi har både patienter och personal i riskgrupperna och är noggranna med rutiner som sprit, handtvättning och att ha flera utrymmen där du som patient kan vänta. Jag har egen kran på mitt rum där du kan tvätta dig. Du som tillhör en grupp som behöver skyddas mycket har möjlighet att komma in genom min egna ingång. Mottagningen som helhet har flera väntrum.

För dig som inte har möjlighet att komma till mottagningen erbjuder videosamtal. 


Vid frågor ring mig, Thomas Andersson, leg psykolog på 0768881086 eller maila. 


Mottagningens nya adress är: Grindsgatan 43, Södermalm.
NY HEMSIDA www.psykologthomas.se (kommer starta igång inom kort,)


Jag är glad över att att meddela att min mottagning blir mer central och mer tillgänglig. Nu finns mottagningen på Södermalm som en del av en större psykoterapimottagning. Cirka tio minuters gångväg från Södra station eller Skanstull. 

I samband med detta ändrar hemsidan namn och motagningen heter numer KBT-MOTTAGNINGEN Psykolog Thomas Andersson AB.Detta är en gammal hemsida. Hänvisar till ny hemsida och adress. Lättast nås jag via mobiltelefonnummer 076-8881086

KBT-MOTTAGNINGEN psykolog Thomas Andersson fokuserar på ökad livskvalitet och erbjuder konkreta strategier att röra sig i värderad riktning. . Från vardagliga aktiviteter som att motionera på ett sätt som du vill, och hävda dig på arbetet i riktning med önskemål till större områden som hur du önskar vara i relationer och utveckling av dig själv. Samtliga metoderna du lär dig här bygger på vetenskapligt beprövade metoder

Jag som driver mottagningen heter Thomas Andersson och är legitimerad psykolog. Jag erbjuder individuell terapi, parterapi samt gruppterapi. Det finns också möjlighet att få handledning och skräddarsydda föreläsningar.

KBT-MOTTAGNINGEN GRÖNDAL ligger centralt och lättillgängligt i Gröndal.
www.kbtgröndal.se
info@kbtgröndal.se